logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Termeni, condiții și confidențialitate

Conform cerintelor Regulamentul 679/ 2016 ,a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, STADA M&D srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

STADA M&D srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind produsele si serviciile oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.

 

STADA M&D srl solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul comunicarii prin e-mail, telefon sau formulare de contact.

 

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea sau modificarea datelor personale din baza de date.

 

Refuzul dumneavoastra de a furniza datele necesare determina imposibilitatea noastra de a va putea contacta si a va transmite informatii.

 

STADA M&D srl nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

STADA M&D srl va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

 

Conform LEGII, beneficiati de dreptul de acces,de interventie asupra datelor, dreptul la portabilitatea datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea sau modificare datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la email: adrian.magda@gdprservicii.ro

 

Stada folosește serviciile următoarelor terțe părți în scopul oferirii de funcționalități, pentru analiză și pentru publicitate. Este posibil ca aceste terțe părți să seteze și să folosească cookie-uri și/sau tehnologii similare pe website-urile și în aplicațiile operate de Stada, precum și pe website-uri și în aplicații altele decât cele operate de Stada.

 

Pentru mai multe detalii, consultați politicile de protecție a datelor precum și ghidurile de administrare a preferințelor utilizatorilor și posibilitățile de dezactivare oferite de companiile care gestionează aceste servicii, după caz.

 

Google Analytics

Categorie: Analiză

Scop: Web analytics

Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, https://support.google.com/analytics/answer/6004245

 

Google AdWords

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://policies.google.com/privacy, https://policies.google.com/technologies/ads

 

Google Maps API

Categorie: Funcționalitate

Scop: Puncte și estimate de livrare în apropierea utilizatorului prin reverse geocoding

Politici: https://policies.google.com/privacy

 

Hotjar

Categorie: Analiză

Scop: Web analytics

Politici: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

 

Google Doubleclick

Categorie: Publicitate

Scop: Publicitate vizuală (display advertising)

Politici: https://policies.google.com/technologies/ads

 

Facebook

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://www.facebook.com/privacy/explanation

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.