logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Paște sărbătorit frumos în pandemie? Da, este posibil!

ViruProtect > ViruProtect  > Paște sărbătorit frumos în pandemie? Da, este posibil!

Paște sărbătorit frumos în pandemie? Da, este posibil!

Este deja a doua sărbătoare pascală celebrată diferit de cum eram obișnuiți, astfel că se poate spune că avem ceva experiență. Deși oportunitățile normale nu sunt disponibile nici în acest an, te poți bucura în continuare de un Paște frumos, cu doar…câteva modificări. Pentru că vrem să ai parte de o sărbătoare plăcută, îți propunem câteva idei pentru sărbătorirea Paștelui anul acesta. Sigur, s-ar putea să nu fie cu ce ești obișnuit, dar sănătatea ta și a familiei tale primează. În plus, „exotismul” modului diferit de a sărbători poate fi un plus 😉

Cum să te bucuri de un Paște sărbătorit frumos în pandemie

Masa de Paște – Componenta religioasă a cam pierdut teren în ultima vreme, iar masa îmbelșugată și timpul petrecut petrecut în familie au preluat entuziasmul acestei sărbători. Partea bună? Te poți bucura și anul acesta de masa bogată alături de cei dragi. Partea proastă? Nu chiar de toți cei dragi…Este posibil ca nu toți membrii familiei să fie vaccinați până pe 2 mai, așa că poate ai vrea să acorzi atenție acestui aspect. Ia masa de Paște în număr restrâns, alături de rude și prieteni vaccinați sau care efectuează un test înainte. În ceea ce privește mâncarea, de la cotlete de miel la dish-uri vegane, de la cozonaci și pască la mousse de zmeură, găsești rețetele video pas cu pas pe contul de YouTube Jamila Cuisine. Dacă nu ești genul căruia îi place să stea în bucătărie, apelează din timp la o firmă de catering. Plasează comanda cu câteva zile în avans și pregătește-te să te bucuri de masă cu minim efort și stres din partea ta. Dacă vrei să-ți vizitezi bunicii, pregătește-le un coș cu bunătăți, însă asigură-te că ai mâinile curate și produsele sunt dezinfectate, că porți o mască pe tot parcursul vizitei și că le oferi un gând bun, plin de speranță.

Tradiții de Paște – Pregătirea spirituală (postul) și cea lumească (curățenia casei, vopsitul ouălor, pregătirea pascăi, cozonacilor și restul bucatelor) nu au de suferit în urma pandemiei, însă slujba religioasă da. În ceea ce privește oficierea slujbelor de înviere în acest an, una dintre soluțiile găsite a fost ca restricția de circulație pentru populație să fie ridicată în noaptea de Paște fie până la ora 2.00, fie pe toată durata nopții, potrivit surselor G4Media.ro. Însă pe lângă faptul că este posibil ca scenariile să se schimbe, în funcție de evoluția pandemiei, sănătatea și siguranța ta primează. Cu siguranță slujba va fi difuzată și la televizor, așa că asigură-te că iei cea mai bună decizie.

Activități de Paște – Pentru că anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să celebrăm orice moment, fie el mic sau mare, ce spui de…cadouri de Paște? Nu trebuie să coste o avere și nu trebuie să te stresezi prea mult. O carte, un tort de bezea sau un board game îi vor pune zâmbetul pe buze și îi vor ridica moralul celui drag. Dacă ai copii, vopsitul ouălor și confecționarea decorațiunilor de Paște din hârtie vor fi cu siguranță pe placul lor. Și pentru că vremea se anunță însorită, iată sugestiile noastre de activități în aer liber:

  • Picnic în parc. O pătură, un coș cu bunătăți și un pachet de cărți de joc pot fi elementele-cheie pentru a te bucura de o zi relaxantă de Paște. Totuși, asigură-te că alegi un parc mai puțin popular, de mici dimensiuni și o zonă mai retrasă.
  • Tură cu bicicletele în pădure. Dacă deschizi Google maps, ca primă opțiune te întâmpină „explorează”. Ei bine, în cazul în care nu ești foarte familiar cu locurile în aer liber ale orașului tău, Google îți recomandă cele mai apropriate parcuri, păduri și alte locuri naturale de interes. Puneți-vă masca, pregătiți-vă rucsacul cu gustări, apă și gel dezinfectant, urcați-vă pe biciclete și bucurați-vă!
  • Scurtă călătorie la mare. Marea este spectaculoasă în extra sezon, pentru că o vezi cum n-ai mai văzut-o niciodată: pustie. Peisajul, cântecul pescărușilor și gustul proaspăt al unei mese la cherhana pot face ziua de Paște memorabilă. Majoritatea oamenilor nu călătoresc în ziua de Paște, așa că s-ar putea să ai norocul unor șosele libere și unui peisaj minunat, neaglomerat. Dacă marea nu este pe placul tău, din fericire pentru tine, aproximativ 30% din suprafața României este ocupată de munți. Identifică cea mai apropiată destinație montană și transformă acest Paște într-unul memorabil! Indiferent de cum alegi să îți petreci Paștele, te sfătuim să iei decizii cu responsabilitate și grijă pentru tine, dar și pentru cel de lângă tine. De asemenea, îți reamintim că ViruProtect STADA spray oral te ține departe de cele mai periculoase virusuri de răceală și gripă, blocându-le și dezactivându-le, acționând exact în locul în care acestea se instalează și multiplică, respectiv în gât. În plus, protejând cavitatea bucală și gâtul, împiedică infectarea căilor respiratorii inferioare. Întreabă medicul sau farmacistul despre cum te protejează ViruProtect STADA și împotriva virusurilor pandemice. Paște fericit și rămâi sănătos!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.