logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Spune-ți părerea

Vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să ne trimiteți părerea dumneavoastră.

ViruProtect
    

Sunt extrem de recunoscatoare pentru acest produs. Imi era destul de greu sa ma protejez, pentru ca desi port masca si-mi dezinfectez frecvent mainile, metroul si autobuzul sunt un risc permanent. Protejati-va si ramaneti sanatosi! Recomand.

ViruProtect
    

Un spray care te protejeaza de orice raceala si gripa. Am cumparat pentru toata familia!

ViruProtect
    

Racesc des, fie iarna, fie vara. Nu credeam ca exista vreun produs care sa ma ajute, dar mi-a luat mama ViruProtect si chiar am observat ca nu mai racesc deloc. Imi place si ca e sub forma de spray si il pot folosi usor.


  • * Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.