logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Întrebări frecvente despre

ViruProtect STADA

ViruProtect STADA este un spray oral eficient împotriva răcelii și gripei, care acționează la nivelul cavității bucale. Însă pentru a combate eficient virusurile și a reduce perioada unei infecții, este deosebit de important să fie utilizat în mod corect. Aici vei găsi informații despre aplicare și dozare, precum și răspunsuri la toate întrebările tale despre ViruProtect.

Când este indicat să utilizez ViruProtect STADA?

1. Dacă există un risc acut de infecție

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi, de exemplu, transportul public, magazine, piețe, grădinițe, școli, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect STADA poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

2. La primele simptome de răceală și gripă

Utilizează ViruProtect STADA atunci când simți o ușoară iritație în gât sau o furnicătură în nas. ViruProtect STADA poate dezactiva virusurile de pe membrana mucoasă și, prin urmare, poate reduce cantitatea de virusuri cu care organismul tău trebuie să lupte.

În ce doză îmi pot administra ViruProtect STADA?

Administrează câte două pufuri de ViruProtect STADA, la fiecare două ore, de maxim șase ori pe zi.

*Nu este recomandat să se utilizeze ViruProtect STADA în timpul sarcinii sau alăptării, deoarece nu există date clinice disponibile.

Pot administra ViruProtect STADA în timpul sarcinii?

Nu este recomandat să se utilizeze ViruProtect STADA în timpul sarcinii sau alăptării, deoarece nu există date clinice disponibile.

Pot administra ViruProtect STADA copilului meu?

ViruProtect STADA este indicat adulților și copiilor cu vârsta peste 4 ani.

Eficacitatea ViruProtect STADA este dovedită științific?

Da, eficacitatea ViruProtect STADA este dovedită clinic. Mai multe dovezi științifice privind eficacitatea ViruProtect STADA pot fi găsite în studiile noastre.

 

  1. Stefansson et al (2017) Virol Res Rev, Volume 1(5): 1-3
  2. Clarsund et al (2017) Open Journal of Respiratory Diseases, 7, 125-135
  3. Davison et al. (2020) Eur J Sport Sci, Jun 30; 1-10
La cât timp de la administrarea ViruProtect STADA pot consuma alimente sau băuturi?

Este indicat să mentineți un interval de 15 – 30 minute între administrarea ViruProtect STADA și consumul de alimente sau băuturi.

De unde poate fi achiziționat ViruProtect STADA?

ViruProtect STADA poate fi achiziționat din farmacii.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.