logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Studiu clinic ViruProtect STADA

ViruProtect STADA este produsul inovativ sub formă de spray, cu o formulă pe bază de glicerol și tripsină, care are eficiență de 98,3% împotriva SARS-CoV-2. În doar 20 de minute, ViruProtect poate dezactiva virusul și reduce încărcătura virală cu 98,3%. Însă SARS-CoV-2 nu este singurul virus asupra căruia ViruProtect acționează. Produsul poate dezactiva și cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care se numără Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus.

 

De la ingrediente la modul de utilizare, ViruProtect STADA a fost conceput pentru a servi drept scut împotriva virusurilor. Combinarea ingredientelor glicerol și tripsină rezultă într-o serie de acțiuni esențiale în combaterea virusurilor: deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată, dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora. În vreme ce glicerolul crează o barieră tranzitorie osmotic activă care captează virusurile, enzima naturală tripsina inhibă capacitatea de legare a virusurilor, făcând imposibilă pătrunderea în celule și infectarea acestora.

Vezi studiul complet

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.