logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

A început sezonul rece. Cum ne protejăm de răceală și gripă

ViruProtect > ViruProtect  > A început sezonul rece. Cum ne protejăm de răceală și gripă

A început sezonul rece. Cum ne protejăm de răceală și gripă

Este a doua lună de toamnă și temperaturile încep să scadă simțitor de la o zi la alta. Antrenate de frig, virusurile de răceală și gripă încep să-și facă simțită prezența. Capul te doare, nasul începe să curgă, te cuprinde o stare de oboseală și simți că ai și febră. Sunt primele simptome care anunță instalarea unei răceli sau a unei gripe în organismul tău. Din fericire, există produse care ameliorează simptomele și, mai mult, care împiedică pătrunderea în organism a virusurilor de răceală și gripă.

Diferența dintre răceală și gripă

Chiar dacă aparent îți lasă impresia că sunt asemănătoare, răceala și gripa sunt foarte diferite. Experții Centrului de Control al Bolilor  (CDC) au elaborat un ghid prin care explică în detaliu de ce aceste afecțiuni specifice sezonului rece nu prezintă similitudini. Într-adevăr, răceala și gripa sunt afecțiuni respiratorii, însă ele sunt produse de virusuri diferite.

O altă diferențiere între aceste afecțiuni constă în intensitatea simptomelor. De obicei, răceala are simptome mai puțin intense, spre deosebire de gripă. Dacă din cauza unei răceli te doare capul, acest simptom este de patru ori mai puternic în cazul gripei, susțin experții americani. Mai mult, spre deosebire de răceală, gripa are și câteva simptome în plus precum febra mare, de peste 38 de grade Celsius, tuse productivă, frisoane, senzația de oboseală și durerile musculare și de articulații. Ai mare grijă cu virusurile gripale, deoarece ele pot provoca și alte afecțiuni precum pneumonie, otită sau chiar afecțiuni serioase ale inimii.

Cum te protejezi de răceală și gripă

Prietena ta cea mai bună te-a sunat să amânați întâlnirea pe care o aveați programată de o săptămână, pentru că nu se simte prea bine. Ți-a spus că o doare capul și că îi curge nasul. A și strănutat de câteva ori în timp ce vorbea cu tine. Sunt semne clasice ale unei răceli. Pentru a evita să intri în contact cu virusurile care provoacă răceli, trebuie să respecți câteva reguli esențiale. Una dintre ele este  spălatul mâinilor. De cele mai multe ori reușim să introducem în organism virusurile care provoacă răceală sau gripă din cauză că ne atingem fața cu mâinile neigienizate. De aceea este important să ne spălăm pe mâini cât mai des, preț de 20 de secunde.

La fel de importantă este și păstrarea unei anumite distanțe față de persoanele care prezintă simptome specifice unei răceli. Aceleași reguli se aplică și în cazul gripei, însă specialiștii din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății  susțin că gripa poate fi ținută sub control prin vaccinare. Virusurile responsabile de apariția gripei suferă anual mutații, de aceea OMS recomandă producătorilor adaptarea vaccinurilor la noile variante virale.

Totuși, prevenția este cea mai bună armă împotriva virusurilor de răceală și gripă. Iar spray-ul oral ViruProtect STADA a fost conceput ca să țină la distanță aceste virusuri de organismul nostru. Formula sa are ca scop împiedicarea pătrunderii în organism a virusurilor de răceală și gripă. Acest spray-oral blochează virusurile, le dezactivează și oferă protecție în fața lor. Mai mult, poate fi administrat și copiilor peste 4 ani, mai ales acum, când au reintrat în colectivitate.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.