logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Cum ne protejăm eficient de infecțiile respiratorii

ViruProtect > ViruProtect  > Cum ne protejăm eficient de infecțiile respiratorii

Cum ne protejăm eficient de infecțiile respiratorii

Aparte de pandemia de COVID-19 în plină desfășurare, statisticile arată că un copil se confruntă, în medie, de cinci ori pe an cu infecțiile respiratorii, iar un adult – de trei ori pe an. Cele mai frecvente afecțiuni respiratorii apar în sezonul rece, fiind favorizate de temperaturile scăzute.

Infecțiile respiratorii sunt cele mai frecvente afecțiuni, conform specialiștilor. Cel mai adesea, acestea sunt provocate de următorii agenți patogeni: rinovirusuri (40%), coronavirusuri (12%), virusuri gripale (12%), virusul respirator sincițial, virusurile paragripale, adenovirusuri etc.

Imunizarea prin vaccinare

Medicii recomandă, an de an, vaccinarea antigripală. Aceste vaccinuri sunt fabricate pe baza unor formule care diferă de la an la an, în funcție de modificarea tulpinilor virale. Eficiența acestora este estimată în prezent la 40-60% și sunt recomandate în special categoriilor de vârstă mai expuse: copii, vârstnici și persoane cu diverse afecțiuni cronice. Actualmente, cercetătorii caută să identifice o formulă universală de vaccin antigripal, eficientă pe termen lung.

Întărirea imunității printr-o alimentație corectă

Dacă imunizarea prin vaccinare stimulează producerea de anticorpi, vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C este una dintre cele mai cunoscute și eficiente „arme” necesare organismului pentru a lupta cu diverse tipuri de infecții, nu doar cu cele respiratorii. În cazul în care această vitamină nu poate fi procurată din alimente (citrice, kiwi, legume cu frunze verzi etc.) într-o cantitate suficientă, se administrează suplimente. Vitamina D este, de asemenea, un element indispensabil bunei funcționări a organismului, iar specialiștii recomandă suplimentarea acesteia, mai ales pe timp de iarnă. Din alimentație, poate fi procurată în mod direct prin consumul de pește gras, gălbenuș de ou, lactate, carne roșie, cereale, ciuperci etc. Usturoiul este, de asemenea, un aliment considerat eficient împotriva combaterii infecțiilor, având calități de „antibiotic natural”. Pe scurt, o alimentație corectă, sănătoasă și echilibrată, bogată în produse naturale, ajută considerabil la menținerea sănătății organismului și la sporirea capacității acestuia de a se apăra de agresiunile mediului înconjurător. Un rol important în menținerea sănătății îl au și activitățile fizice, fie chiar și mersul pe jos în aer liber.

Soluții pentru protecția împotriva virusurilor

Odată pătrunse în organism, virusurile se răspândesc și provoacă daune mai mici sau mai mari, în funcție de rezistența organismului și de starea de sănătate a fiecărei persoane în parte. Există, însă, soluții fundamentate științific care pot proteja organismul uman împotriva virusurilor. Spre exemplu, aplicarea orală sau intranazală a unor spray-uri împotriva răcelii și gripei blochează din start pătrunderea virusurilor în celule.

ViruProtect Stada – dezactivează principalele virusuri de răceală și gripă

Studiile clinice au demonstrat că spray-ul ViruProtect poate reduce considerabil perioada simptomatică a răcelilor*. Acesta este un dispozitiv medical care conține glicerol și enzima naturală numită tripsină. În cele mai recente studii in vitro, spray-ul s-a dovedit a avea o eficiență de peste 90% împotriva principalelor virusuri care provoacă răceli. Glicerolul acționează asupra mucoaselor, blocând virusurile prin crearea unei bariere osmotice active. Tripsina inhibă capacitatea virusurilor de a adera la celule, acestea nemaifiind capabile să intre în celule și să le afecteze. Acest tip de protecție acționează local, în cavitatea orală, fiind ușor de utilizat și blocând cercul vicios al infecției, înainte de pătrunderea virusului în celule.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.