logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Cum să ne ferim de gripă și răceală. Cinci sfaturi pentru a ne menține sănătoși în sezonul rece

ViruProtect > ViruProtect  > Cum să ne ferim de gripă și răceală. Cinci sfaturi pentru a ne menține sănătoși în sezonul rece

Cum să ne ferim de gripă și răceală. Cinci sfaturi pentru a ne menține sănătoși în sezonul rece

În sezonul rece, crește incidența cazurilor de răceală și gripă, de aceea este nevoie ca în această perioadă să ne luăm măsuri suplimentare pentru a ne proteja de virusurile care le cauzează. Citește mai departe ce poți face pentru a te feri de gripă și răceală în această perioadă!

  1. Spală-te des pe mâini!

Indiferent de domeniul în care activezi, după ce intri în contact cu alte persoane sau după ce atingi obiecte ce pot fi contaminate, spală-te pe mâini. Folosește apă și săpun pentru 20 de secunde – este cea mai la îndemână metodă pentru a sta departe de virusuri.

  1. Folosește gel dezinfectant!

Dacă te afli într-un loc unde nu te poți spăla pe mâini, de exemplu într-un magazin sau în mașină, folosește gelul dezinfectant. Poți înlătura astfel cu ușurință virusurile de gripă și răceală.

  1. Nu intra în contact cu persoane care au gripă sau răceală sau evită să le strângi mâna!

Explică-le refuzul tău și cu siguranță îți vor înțelege motivele

  1. Vaccinează-te împotriva gripei!

Vaccinul rămâne principala metodă prin care poți evita să te îmbolnăvești de gripă.

  1. Adoptă sau menține un stil de viață sănătos!

Este important să faci mișcare și să mănânci sănătos, astfel încât sistemul tău imunitar să te poată proteja împotriva virusurilor de gripă și răceală. Multe persoane subestimează rolul odihnei pentru menținerea sănătății organismului. Odihnește-te suficient, mănâncă sănătos, iar dacă fumezi, renunță la acest obicei, deoarece fumul de țigară inflamează tractul respirator superior, ceea ce facilitează pătrunderea virusurilor în organism“, susține dr. Ardis Dee Hoven, MD, medic specialist în boli infecțioase, citat de www.webmd.com.

O altă metodă eficientă prin care poți ține departe virusurile de gripă și răceală este utilizarea spray-ului oral ViruProtect – STADA. Conține glicerol, substanță care deshidratează virusurile, și tripsină, care le dezactivează și le blochează multiplicarea.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.