logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Cum te poți proteja de virusurile de răceală și gripă și cum recunoști simptomele?

ViruProtect > ViruProtect  > Cum te poți proteja de virusurile de răceală și gripă și cum recunoști simptomele?

Cum te poți proteja de virusurile de răceală și gripă și cum recunoști simptomele?

Răceala și gripa sunt printre cele mai frecvente afecțiuni și reprezintă tipuri de infecții cauzate de virusuri. Deși au simptome asemănătoare și unele chiar comune, trebuie să facem distincția între acestea.

Răceala este o infecție a sistemului respirator superior cauzată de unul dintre cele aproximativ 200 de virusuri din această categorie. Gripa este, de asemenea, o boală a căilor respiratorii superioare cauzată de unul dintre mai mulți virusuri gripali specifici.

De menționat este că adulții suferă în medie două sau trei răceli pe an, în timp ce copiii pot avea de la două până la nouă răceli anual. Vestea bună este că, în mod natural, corpul nostru are modalități de a lupta împotriva virusurilor de răceală și gripă.

Care sunt simptomele de răceala şi gripă?

Sistemul nostru imunitar este conceput pentru a recunoaște un virus. Astfel că, atunci când virusul invadează celulele sănătoase, sistemul nostru imunitar va lua măsuri pentru a-l elimina.

Simptomele de răceală și gripă nu sunt doar nişte reacţii neplăcute. De fapt, ele indică reacția sistemului tău imunitar pentru a combate infecția. Atunci când ești răcit sau ai gripă, te poți confrunta cu următoarele simptome:

  • Congestie nazală şi secreţii. Secrețiile apoase ajută la eliminarea germenilor din nas și sinusuri;
  • Tuse și strănut. În câteva zile de la o infecție virală, secreţiile nazale îşi pot schimba culoarea. Mucusul este conceput pentru a capta virușii, care sunt eliminați eficient și rapid din corp prin tuse și strănut;
  • Febra. Aceasta combate virusurile gripale. Deoarece virușii sunt sensibili la schimbările de temperatură și nu pot supraviețui peste temperatura normală a corpului, corpul tău folosește febra pentru a-i distruge;
  • Dureri musculare. Este posibil să ai dureri musculare din cauza gripei, deoarece acestea sunt, de asemenea, rezultatul răspunsului imun al corpului. Sistemul imunitar extrage proteine ​​din mușchi, provocând durere în această zonă a corpului.

Cum să lupţi cu virusurile de răceală şi gripă?

În timp ce sistemul imunitar lucrează din greu să lupte împotriva virusurilor, organismul se confruntă cu infecții în diferite moduri. Astfel că multe simptome de răceală și gripă sunt rezultatul faptului că sistemul imunitar încearcă să lupte împotriva infecției. De ​​exemplu, substanțele chimice eliberate de celulele corpului pot crește temperatura corpului, adică faci febră.

Odată ce s-a produs infecția, de fapt, nu putem face decât să ne înarmăm cu multă răbdare și să așteptăm ca boala să treacă, odihnindu-ne la căldură și având grijă de noi cu ajutorul unui remediu natural, dacă febra nu este prea mare. Cu toate acestea, putem încerca să ne protejăm înainte de a fi afectați, pentru a preveni gripa și răcelile. Măsurile de precauție pentru a evita transmiterea bolilor infecțioase sunt, cu siguranță, măsuri simple și eficiente de gestionare a situației.

Atunci când  virusurile sunt prezente în sistemul respirator, trebuie să fim atenți  să nu răspândim picături de salivă în timp ce vorbim, strănutăm sau tușim. Inhalarea acestor picături este o modalitate de răspândire a bolii. Măsurile de prevenire trebuie să contracareze cele două fenomene: evitarea dispersării picăturilor de salivă în mediu și inhalarea lor.

Recomandări pentru reducerea expunerii și transmiterii virusurilor:

  • spălarea mâinilor (folosirea gelurilor dezinfectante cu alcool, în absența apei);
  • acoperirea gurii și a nasului când strănuți sau tușești;
  • izolarea la domiciliu în prezența bolilor respiratorii febrile (în special în faza inițială);
  • evitarea atingerii ochilor, a nasului sau a gurii, deoarece virusurile se pot răspândi atunci când sunt atinse suprafețele contaminate.

Ia măsuri suplimentare!

Dincolo de cele menționate mai sus, pentru a-ţi ajuta corpul şi pentru a preveni apariţia unor simptome neplăcute, folosește ViruProtect STADA.

ViruProtect STADA este un spray care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală extrasă din cod, care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora). Acesta dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceala şi gripă, chiar și coronavirusurile. Spray-ul poate fi utilizat preventiv, în cazul unei posibile expuneri la virusuri, sau la apariţia primelor semne de gripă sau răceală, caz în care poate reduce cu până la jumătate durata acestora.

ViruProtect STADA acţionează în trei paşi:

  • Blochează – Glicerolul creează o barieră tranzitorie osmotic activă, care captează virusurile;
  • Dezactivează – Tripsina inhibă capacitatea de legare a virusurilor, făcând imposibilă intrarea lor în celule şi infectarea acestora;
  • Protejează – Bariera creată de acest spray protejează cavitatea bucală şi gâtul, împiedicând infectarea cailor respiratorii inferioare.

 

Ai grijă să previi, să identifici și să acționezi! Sănătatea ta e mai presus decât orice!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.