logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Cum treci primăvara fără să răcești?

ViruProtect > ViruProtect  > Cum treci primăvara fără să răcești?

Cum treci primăvara fără să răcești?

Primele raze de soare după o iarnă friguroasă, care părea că nu se mai termină și revederea cu oamenii dragi după atât timp petrecut în izolare te pot face să „lași garda jos” și să uiți că ești expus, la orice pas, virusurilor de gripă și răceală. Suntem în plin sezon gripal, așa că-ți reamintim micile „trucuri” care te pot ține departe de febră, tuse, cefalee, dureri musculare și articulare. În vreme ce majoritatea oamenilor se recuperează în decurs de o săptămână, fără a necesita asistență medicală, gripa poate provoca boli grave sau chiar deces în grupurile cu risc crescut.

Cum să nu răcești în 2 pași

  • Probabil cel mai bun mod de a evita gripa, răceala și îmbolnăvirea, în general, este să-ți întărești corpul. Cu alte cuvinte, să duci un stil de viață sănătos, însă, pentru că ești bombardat din toate direcțiile de această expresie, este posibil să-i fi pierdut sensul. Gândește-te la corpul tău ca la o clădire. Cu cât materialele sunt mai calitative, cu atât va rezista mai mult împotriva ploii și ninsorii. Bea multă apă. Mănâncă terci de ovăz la micul dejun, somon la prânz, salată la cină. Ai grijă ca alimentația ta să bifeze toate vitaminele, mineralele, proteinele și nutrienții necesari bunei funcționări a organismului. Ieși la alergat sau fă scurte antrenamente acasă. Practică o bună igienă, de la dezinfectarea mâinilor la dezinfectarea suprafețelor cu care intri în contact. În acest fel îți creezi un scut, care te va ține departe de gripă, răceală și afecțiuni, în general.

 

  • Pentru extra protecție, dublează-ți scutul imunitar cu ViruProtect STADA. Formula inovatoare, bazată pe combinația dintre glicerol și tripsină, asigură protecția împotriva virusurilor. Glicerolul creează o barieră tranzitorie osmotic activă, care captează virusurile, în vreme ce tripsina inhibă capacitatea de legare a virusurilor, făcând imposibilă intrarea lor în celule și infectarea acestora. Conceput sub formă de spray, ViruProtect STADA creează o barieră care protejează cavitatea bucală și gâtul, adică locul în care se multiplică cele mai periculoase virusuri, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare. Pentru că dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rinovirus, Virus gripal uman de tip A, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus, ViruProtect STADA este ideal de utilizat în cazul expunerii la virusuri sau când există un risc acut de infecție:, în transportul public, la serviciu, în familie sau în grupul de prieteni, copii în colectivitate.

 

  • Persoanele care fac parte din categoria de risc poate ar dori să discute cu medicul despre vaccinarea antigripală anuală. Virusurile gripale evoluează constant și de două ori pe an Organizația Mondială a Sănătății face recomandări pentru actualizarea compozițiilor vaccinale. În mod ideal, oamenii ar trebui să fie vaccinați chiar înainte de începerea sezonului gripal pentru o acoperire cât mai eficientă, deși vaccinarea în orice moment al sezonului gripal poate ajuta la prevenirea infecțiilor cu gripă. Persoanele cu cel mai mare risc de gripă sezonieră severă sunt:
  • femeile însărcinate în orice stadiu al sarcinii;
  • copiii mai mici de 5 ani;
  • bătrânii peste 65 de ani;
  • persoanele cu afecțiuni medicale cronice precum HIV / SIDA, astm, boli de inimă, plămâni și diabet;
  • persoanele cu risc crescut de expunere la gripă, precum lucrătorii din domeniul sănătății.

 

Previne în loc să tratezi

Oricât de mult te-ar putea distrage sarcinile de zi cu zi, proiectele de la serviciu sau grijile de acasă, educă-te și disciplinează-te astfel încât sănătatea să fie cea mai importantă pentru tine. Prețuiește-o și previne posibilele afecțiuni, nu aștepta să te îmbolnăvești pentru a putea face asta. Chiar dacă gripa și răceala ar putea să treacă de la sine în decurs de o săptămână, un stil de viață preventiv nu poate să-ți aducă decât beneficii. Viața este mult mai frumoasă când ai nasul desfundat, respiri ușor, nu te doare capul și nu zaci în pat. Ce mai aștepți? Construiește-ți scutul împotriva virusurilor și bucură-te de ziua asta!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.