logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Ești în vacanță și ai răcit? Câteva sfaturi pentru ameliorarea rapidă a simptomelor

ViruProtect > ViruProtect  > Ești în vacanță și ai răcit? Câteva sfaturi pentru ameliorarea rapidă a simptomelor

Ești în vacanță și ai răcit? Câteva sfaturi pentru ameliorarea rapidă a simptomelor

Economisești, găsești oferta ideală de vacanță, îți faci bagajele și… începi să tușești. Sau ajungi la destinație și simți că gâtul îți e iritat. Nu lăsa răceala să îți strice vacanța! Citește mai departe câteva recomandări utile pentru a ameliora rapid simptomele de răceală!

Bea lichide calde

În această perioadă, evită alimentele și băuturile foarte reci. Alege, în schimb, să consumi supe și ceaiuri calde, care îți vor ameliora iritația gâtului și vor reduce congestia.

Hidratează-te corespunzător

Hidratarea este importantă chiar și atunci când nu ești răcit. Cantitatea recomandată de apă pe care trebuie să o consumi este de 8 pahare pe zi. Când mergi la restaurant, comandă o sticlă de apă la temperatura camerei.

Odihnește-te suficient

Pentru a te recupera mai repede, odihna este esențială. Din cauza răcelii, te poți simți lipsit de energie. Rămâi câteva ore în camera de hotel pentru a te odihni și a-ți ajuta organismul să se refacă, astfel încât să te bucuri apoi de vacanță.

Evită zahărul și alcoolul

Pentru a ameliora simptomele de răceală, e important ca în această perioadă să limitezi consumul de zahăr și alcool. Zahărul poate slăbi sistemul imunitar timp de câteva ore după ce l-ai consumat. Ține cont că pâinea, amidonul și cerealele sunt transformate în zaharuri când ajung în organism. De asemenea, alcoolul deshidratează și slăbește sistemul imunitar, slăbind rezistența organismului. Alege să consumi alimente proaspete, mai ales că în această perioadă ai o varietate mare de legume și fructe din care poți alege.

Pentru a te bucura de o vacanță fără gripă și răceală, îți recomandăm spray-ul oral ViruProtect STADA. Scurtează cu 3 zile perioada de manifestare a simptomelor!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.