logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Fructe și legume de toamnă care îți întăresc sistemul imunitar

ViruProtect > ViruProtect  > Fructe și legume de toamnă care îți întăresc sistemul imunitar

Fructe și legume de toamnă care îți întăresc sistemul imunitar

Toamna, natura ne pune la dispoziție o mulțime de fructe și legume pline de vitamine, care ne fortifică sistemul imunitar și astfel putem căpăta extra-protecție în fața gripei și răcelii. Include în alimentația ta fructe și legume de sezon, pe care le poți consuma proaspete sau le poți folosi în rețete delicioase!

Merele

Sunt un snack perfect atunci când simți nevoia de a mânca ceva dulce și sănătos. Merele conțin fibre, care îți vor da senzația de sațietate, precum și vitamina C și potasiu, care întăresc sistemul imunitar.

Strugurii

Este anotimpul în care se coc multe sortimente de struguri, ce conțin o cantitate importantă de vitamine și minerale. Strugurii au vitamina B6, de care organismul are nevoie pentru metabolismul proteinelor, dar conțin și acid folic, ce asigură buna funcționare a organismului și a sistemului imunitar. De asemenea, strugurii sunt bogați în vitaminele C și E, precum și în antioxidanți (resveratrol), care întârzie procesul de îmbătrânire. Aceste fructe au apă în proporție de 80%, de aceea sunt foarte hidratante și dau senzația de sațietate.

Gutuile

Bogate în vitamine și minerale, gutuile au o cantitate mare de pectină, care reglează nivelul de zahăr din sânge și susține digestia. Totodată, gutuile mai conțin potasiu, acid folic, vitamina C și zinc.

Sfecla

Este leguma ideală pentru curele de slăbire: are doar 41 de kilocalorii per 100 de grame. Mai mult decât atât, sfecla are un conținut ridicat de fibre, proteine, vitamina C și potasiu, dar și iod, magneziu, sodiu, fosfor și fier.

Dovleacul

Din punct de vedere botanic, dovleacul este un fruct, dar este folosit și în rețete delicioase de tocănițe sau supe. Dovleacul este bogat în betacaroten, din care se formează vitamina A. Conține fibre, ceea ce oferă senzația de sațietate, și totodată normalizează nivelul de zahăr din sânge.

Pentru a te proteja împotriva virusurilor din răceală și gripă, îți recomandăm spray-ul oral ViruProtect STADA, o formulă unică ce conține glicerol și tripsină, care blochează aceste virusuri și împiedică infectarea căilor respiratorii inferioare.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.