logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Imunitatea, cadoul cel mai de preț în sezonul rece

ViruProtect > ViruProtect  > Imunitatea, cadoul cel mai de preț în sezonul rece

Imunitatea, cadoul cel mai de preț în sezonul rece

Sistemul imunitar este scutul nostru natural împotriva agresiunilor externe și ne protejează organismul împotriva agenților patogeni, cum ar fi bacteriile, ciupercile, paraziții și virusurile prezente în mod normal în mediul înconjurător. De asemenea, sistemul imunitar poate recunoaște și distruge celulele anormale care provin din țesuturile corpului nostru.

Pe scurt, sistemul imunitar este esențial pentru supraviețuirea umană, chiar înainte de o bună calitate a vieții.

Apărările imune sunt de diferite tipuri:

  • Sistemul imunitar dobândit (numit și adaptativ sau specific);
  • Sistemul imunitar înnăscut sau natural;
  • Sistemul imunitar pasiv.

Cum să întărești sistemul imunitar?

Cercetările științifice au stabilit că factori precum stresul cronic și lipsa somnului pot avea o influență decisivă asupra sistemului imunitar și-l pot slăbi.

Apărările noastre imune sunt în mod natural în stare de alertă și gata să intervină în caz de urgență pentru apărarea corpului. Cu toate acestea, este posibil să contribuim la întărirea sistemului imunitar prin respectarea unor reguli simple:

  • Urmarea unei diete echilibrate bogate în vitamine și minerale. Aceasta este de mare ajutor pentru sistemul imunitar;
  • Efectuarea unei activități sportive moderate;
  • Limitarea stresului, care, de fapt, este prima cauză a scăderii apărării imune, deoarece afectează celulele albe din sânge, ce reacționează mai puțin la stimulii externi. Rezultatul? Corpul nostru va fi mai expus bolilor;
  • O bună calitate a somnului, cu un ritm de somn-veghe regulat, va face cu siguranță ca sistemul imunitar să fie mai eficient, în timp ce lipsa somnului poate reduce gradul de pregătire al apărării imune.

Poți crește imunitatea printr-o nutriție adecvată

Pentru a ne crește apărarea imunitară, în primul rând este necesar să începem cu nutriția. Câteva reguli eficiente la masă ne-ar putea proteja de riscul bolilor, cum ar fi:

Nu neglija o dietă cât mai echilibrată în acest sezon de tranziție de la vremea caldă la rece! Este foarte important să fie consumate legume de sezon și fructe proaspete, în special citrice și kiwi, foarte bogate în vitamina C. Nu uita să completezi fiecare masă cu o porție de legume. Este un obicei bun pe tot parcursul anului și cu atât mai mult atunci când trebuie să susții sistemul imunitar. Vitamina C se regăsește în fructe de pădure, citrice, cătină, măceșe. Kiwi este considerat fructul cu cea mai mare cantitate de vitamina C și prin conținutul său suplimentar de antioxidanți contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Consumă sucuri de citrice în această perioadă: ajută la atingerea necesarului zilnic de vitamina C. Aceasta favorizează absorbția fierului și previne răcelile și durerile de gât. Chiar și un supliment alimentar în această etapă poate fi de ajutor.

Vitamina D este importantă toamna pentru susținerea sistemului imunitar, precum și pentru sănătatea oaselor. Când orele cu soare ale zilei sunt reduse, este posibil ca organismul să fie nevoit să suplimenteze doza de vitamina D cu alte surse, în plus față de lumina naturală. Produsele lactate și peștele sunt printre cele mai recomandate, dar și ouăle și legumele cu frunze verzi sunt aliați de nădejde.

În plus, nu uita de vitamina A, un puternic antioxidant și, de asemenea, de vitaminele din complexul B (mai ales B3 și B12), care ajută metabolismul și protejează părul, pielea și ochii. De asemenea, sunt importante și vitamina E și zincul, mineralul considerat esențial pentru un sistem imun eficient.

Anumite substanțe care modulează activitatea sistemului imun se găsesc, în diferite cantități, în alimente sănătoase: Omega-3 se regăsește în peștele gras; Omega-6, în semințele și uleiurile de floarea-soarelui și in, dar și în măsline; Omega-9 se găsește în uleiul de rapiță.

De asemenea, imunitatea poate fi întărită și prin consumul extractelor din anumite plante cum sunt echinacea, coacăzul negru, măceșul, socul, mesteacănul.

ViruProtect Stada, un ajutor în plus pentru imunitatea ta

Pe lângă toate măsurile amintite pe care este recomandat să le iei pentru a-ți întări sistemul imunitar, există un ajutor în plus: ViruProtect Stada!

Un produs sub formă de spray ce realizează o barieră protectivă împotriva virusurilor de răceală și gripă prin aplicare orală. Testat în prealabil atât în studii in vitro cât și in vivo, acest spray s-a dovedit eficient în situațiile amintite mai sus.

În compoziția acestuia găsim: glicerol – calmează mucoasa inflamată și tripsină – enzimă naturală extrasă din cod; aceasta dezactivează virusurile de răceală și gripă și le împiedică multiplicarea, având o eficiență dovedită prin studii de 99,9% (Stefansson et al (2017) Virol Res Rev, Volume 1(5): 1).

Cine poate folosi produsul? Adulții și copiii cu vârstă peste patru ani pot folosi ViruProtect Stada conform  indicațiilor.

Prevenția este cea mai la îndemână soluție pentru a rămâne sănătoși!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.