logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Mai bine să previi decât să ajungi să tratezi!

ViruProtect > ViruProtect  > Mai bine să previi decât să ajungi să tratezi!

Mai bine să previi decât să ajungi să tratezi!

Cu siguranță ai tot auzit despre cât de importantă este PREVENȚIA în păstrarea sănătății. Și despre felul în care trebuie să gestionăm resursele organismului propriu, astfel încât să luptăm eficient împotriva îmbolnăvirilor.

Infectarea organismului, de orice natură ar fi ea, poate fi prevenită. Iar această etapă esențială nu se referă doar la spălat pe mâini, utilizarea dezinfectantului non-stop sau purtarea măștilor de protecție… Putem să facem mult mai mult decât atât! Putem respecta câteva reguli care ne ajută să ne ferim, să prevenim boala.

Există câteva reguli de urmat, iar prima este…

Spălatul pe mâini!

Infectarea se produce pe calea aerului. Atunci când o persoană este afectată de tuse sau strănut, aceasta emite picături foarte mici de salivă care conțin virusul, ce pot fi inhalate de către o altă persoană. Mai mult, virusul poate supraviețui până la 48 de ore pe o suprafață, astfel încât chiar atingerea obiectelor pe care s-au depus picături de salivă de la persoanele bolnave și apoi aducerea mâinilor la gură sau nas pot provoca infecția. Spălarea mâinilor este absolut obligatorie în orice situație.

Acesta este motivul pentru care respectarea regulilor de igienă adecvate poate ajuta la prevenirea răcelii sau a gripei.

Consolidarea sistemului imunitar

Pentru a rămâne puternic și sănătos, sistemul nostru imunitar are nevoie de susținere. În acest sens, un rol foarte important îl are asigurarea unei nutriții adecvate, care trebuie să garanteze corpului nostru tot ce are nevoie pentru a rămâne sănătos.

Mai exact, vitaminele joacă un rol fundamental:

  • Vitamina C, care se găsește în fructe și legume, cum ar fi citricele, ardeii și kiwi;
  • Vitamine B, prezente în cereale, drojdie de bere, leguminoase, carne;
  • Vitamina A, găsită în lapte, ouă, brânzeturi, fructe și legume galbene și portocalii;
  • Vitamina D, sintetizată prin expunerea la soare sau administrată prin suplimente;
  • Vitamina E, conținută de măsline și semințe.

O floră intestinală sănătoasă întărește și sistemul imunitar, iar fermenții lactici probiotici sunt foarte utili pentru a-l menține în echilibru.

De asemenea, pentru a crește apărarea imună a corpului nostru, astfel încât să prevenim gripa și răcelile, este bine să urmăm o dietă sănătoasă, din care nu trebuie să lipsească fructele și legumele de sezon. Acestea oferă organismului nostru un aport ridicat de vitamine.

În plus, există câteva remedii naturale care pot suplini deficiențele alimentare sau nutriționale din corpul nostru sau perioadele de scădere a apărărilor imune cauzate de stres.

Remedii naturale pentru răceli

Natura, ca întotdeauna, este aliatul nostru în protejarea sănătății și, în acest caz, există mai multe plante medicinale care pot ajuta la prevenirea gripei și a răcelii:

  • Echinaceea – ajută la creșterea sistemului imunitar;
  • Acerola – o plantă de arbust al cărei fruct are un conținut foarte ridicat de vitamina C și care conține, de asemenea, cantități importante de provitamina A, vitamine B și bioflavonoide;
  • Papaya fermentată – întărește sistemul imunitar și ajută la restabilirea echilibrului acido-bazic datorită efectului alcalinizant al papainei;
  • Extract din semințe de grepfrut – conține bioflavonoide, vitaminele A, C, E, seleniu și zinc;
  • Propolis are proprietăți imunostimulatoare, antibacteriene și antivirale.

Când trebuie să înceapă etapa de prevenție?  Ideal este să începi în primele săptămâni din septembrie, pentru ca sistemul imunitar să fie pregătit la sosirea iernii. Prevenția se face din timp și treptat, acționând mai întâi pentru a limita inconveniente pe care le regreți mai târziu.

Ai grijă la modul tău de viață!

Înainte de a ne gândi cum să ne vindecăm de boli, trebuie să ne gândim cum să le prevenim prin obiceiuri și stiluri de viață sănătoase și echilibrate. Astfel, modul în care ne hrănim și avem grijă de corpurile noastre va face o diferență în apărarea noastră împotriva virusurilor și bacteriilor. A avea un stil de viață sănătos ajută și la prevenirea răcelii și a gripei. Perpetuarea viciilor, cum ar fi fumatul sau abuzul de alcool, stresul, somnul insuficient sau regimul alimentar neechilibrat sunt factori care ne pot slăbi sistemul imunitar, făcându-ne mai vulnerabili la atacurile virusurilor și bacteriilor.

Încearcă să eviți stresul, acordă-ți timp și folosește-l pentru a te relaxa sau pentru a te răsfăța cu hobby-urile tale. Încearcă să dormi cel puțin opt ore pe noapte, să bei cel puțin doi litri de apă pe zi și să practici o activitate fizică moderat, de două sau trei ori pe săptămână: sală de sport, jogging, tenis, înot etc. După toate acestea, sistemul imunitar îți va fi recunoscător!

Există soluții suplimentare de prevenție?

Evident! Pentru a-ți ajuta corpul şi pentru a preveni apariţia unor simptome neplăcute, foloseşte ViruProtect STADA. Acesta este un spray care acţionează la nivelul cavităţii bucale şi este obținut din produse naturale, având la bază o idee ingenioasă. ViruProtect Stada combină glicerol  şi tripsină. Glicerolul este ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată, iar tripsina este o enzimă pancreatică ce are rol în dezintegrarea proteinelor. În cazul spray-ului oral ViruProtect STADA, tripsina care se utilizează este recoltată de la un pește, mai precis, de la codul de Atlantic. Tripsina intervine direct la nivelul la care virusurile se atașează de celulele umane și distruge proteinele de pe suprafața acestora, zădărnicind conexiunea lor cu celulele.

Așadar, spray-ul oral ViruProtect STADA acționează exact în locul în care pătrund și se instalează aceste virusuri, adică în cavitatea bucală și în zona faringiană, unde blochează și dezactivează virusurile care produc răceală și gripă. În acest fel, este stopată propagarea infecției.

Eficiența ViruProtect STADA împotriva celor mai frecvente virusuri de răceală și gripă (printre care: rinovirus, virus gripal uman de tip A, alte tipuri de coronavirus uman, virus respirator sincițial, adenovirus) este evidențiată de studii științifice (Stefansson et al (2017) Virol Res Rev, Volume 1(5): 1). Acesta reduce încărcătura virală cu până la 99%.

Unde găsești spray-ul ViruProtect STADA și cum îl poți administra?

Acesta poate fi achiziționat din farmacii, fără prescripție medicală. ViruProtect STADA se administrează preventiv, în caz de expunere la virusuri, sau la apariția primelor semne de răceală sau gripă. Este indicat adulților și copiilor începând cu vârsta de patru ani și nu conține zahăr, gluten, lactoză sau conservanți. Prin administrarea a câte două pulverizări la fiecare două ore, de maximum șase ori pe zi, ViruProtect STADA blochează, dezactivează și vă protejează împotriva virusurilor de răceală și gripă.

Acordă importanță prevenției și bucură-te de sănătate tot timpul anului!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.