logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Mergi în vacanță de Paște? Protejează-te de gripă și răceală!

ViruProtect > ViruProtect  > Mergi în vacanță de Paște? Protejează-te de gripă și răceală!

Mergi în vacanță de Paște? Protejează-te de gripă și răceală!

Se apropie zilele libere de Paște și poate că ai planificat deja o vacanță pentru acea perioadă. Chiar dacă în vacanță suntem mai relaxați, e important să ținem cont de metodele de prevenire a gripei și răcelii, pentru a rămâne sănătoși și a-i proteja pe cei din jur. Iată câteva căi prin care poți preveni îmbolnăvirea!

1. Păstrează distanța fizică

Chiar dacă restricțiile au fost ridicate, e important să menții o distanță de cel puțin un metru față de persoanele străine, chiar dacă acestea nu par a fi bolnave. Fie că te afli într-un spațiu interior, cum ar fi un muzeu, fie că vizitezi un alt obiectiv turistic alături de multe persoane, păstrează distanța, pentru a reduce riscul de îmbolnăvire cu gripă sau răceală.

2. Spală-te frecvent pe mâini

Fie că folosești săpun, fie că ai la îndemână un dezinfectant, e important să ai mâinile curate atunci când îți atingi nasul, gura sau ochii. Virusurile pot fi transferate cu ușurință de pe mâini în organism, de aceea e important ca acestea să fie tot timpul curate. În timpul călătoriilor, vei atinge deseori telefonul, pentru a face fotografii. Când îți dezinfectezi mâinile, curăță și ecranul telefonului cu un șervețel special.

3. Bea multă apă

Apa nu doar că îți va menține un nivel bun de hidratare, ci ea contribuie și la buna funcționare a sistemului imunitar, așa cum arată Organizația Mondială a Sănătății (https://www.who.int/water_sanitation_health/dwq/nutrients.pdf). Un sistem imunitar puternic îți va oferi o protecție mai ridicată în fața virusurilor de gripă sau răceală.

4. Evită să atingi direct cu mâna robinetele din toaletele publice

Atunci când folosești toaleta din tren sau avion, evită să atingi direct cu mâna robinetul chiuvetei, pe suprafața căruia se pot afla diferiți microbi. Folosește hârtie sau un șervețel, pentru ca germenii să nu intre în contact cu pielea.

5. Mănâncă sănătos

Chiar și în vacanță, e important să avem un regim alimentar sănătos și echilibrat, care să ne asigure necesarul de nutrienți. Nu uita de fructele și legumele zilnice!

O metodă la îndemână prin care poți sta departe de gripă și răceală este utilizarea spray-ului oral ViruProtect STADA, o formulă inovatoare prin acțiunea căreia virusurile sunt blocate și dezactivate. Ca să rămâi protejat în vacanță!

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.