logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

O vacanță fără răceală pentru copilul tău! Cum să ții departe răceala vara aceasta

ViruProtect > ViruProtect  > O vacanță fără răceală pentru copilul tău! Cum să ții departe răceala vara aceasta

O vacanță fără răceală pentru copilul tău! Cum să ții departe răceala vara aceasta

După un an în care au asimilat informații și au respectat programul și rutina școlară, a venit timpul ca cei mici să se bucure de binemeritata vacanță de vară. Poate că ai făcut deja planuri pentru o excursie la munte sau la mare și vrei să te asiguri că cel mic va sta departe de răceală, pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută. Află mai departe ce măsuri poți lua pentru protecția copilului tău în vacanța de vară!

Asigură-te că cel mic își spală frecvent mâinile

Virusurile pot supraviețui pe suprafețele atinse în mod frecvent, cum ar fi mânerele ușii sau balustradele, de aceea e important ca cel mic să își spele des mâinile. O soluție la îndemână este și folosirea dezinfectantului – este disponibil în cantități mici și poate fi luat cu ușurință în călătorii.

Fortifică sistemul imunitar al copilului

Soarele este o puternică sursă de vitamina D, iar vara, cel mic are parte de un aport important al aceste vitamine. De asemenea, poți include în alimentația lui și alimente bogate în vitamina D, cum ar fi somonul, păstrăvul, laptele, ouăle sau tofu.

Dezinfectează obiectele pe care le atinge constant

Este important ca obiectele pe care cel mic le atinge în mod frecvent să fie tot timpul curate, pentru a preveni astfel contactul cu eventualele virusuri de răceală și gripă. Asigură-te că ecranul telefonului, al tabletei, precum și jucăriile celui mic sunt dezinfectate, astfel încât copilul tău să fie în siguranță.

Oferă-i copilului suficiente lichide

Hidratarea este esențială, mai ales în timpul verii, când temperaturile sunt ridicate, iar copiii consumă mai multă energie. Pe lângă apă, cel mic se va bucura cu siguranță de alte băuturi răcoritoare sănătoase, cum ar fi limonada sau sucul proaspăt de portocale.

Asigură-te că cel mic doarme suficient

Odihna este esențială pentru menținerea sănătății. Copiii au nevoie de mai multe ore de somn decât adulții. Potrivit recomandărilor specialiștilor, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani trebuie să doarmă între 10 și 12 ore pe noapte, iar cei care depășesc aceste vârste au nevoie de cel puțin 9 ore de odihnă.

Dacă cel mic răcește totuși în această perioadă, îți recomandăm spray-ul oral ViruProtect STADA, care scurtează cu trei zile perioada bolii. Poate fi administrat copiilor de peste 4 ani.

Sursa: https://healthblog.uofmhealth.org/childrens-health/6-ways-to-keep-your-child-from-catching-a-cold

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.