logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

O viață mai bună în comunitate

ViruProtect > ViruProtect  > O viață mai bună în comunitate

O viață mai bună în comunitate

Să „fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume” poate părea insuficient, insignifiant, inutil. Însă nu lăsa cugetarea budistă să rămână la stadiul de proverb și să treacă pe lângă urechile tale fără să-ți transmită nimic. Imaginează-ți cum ar fi ca oamenii să-și zâmbească mai des, să nu mai claxoneze în trafic, să cedeze locul în autobuz și la coadă la supermarket, să le pese de sănătatea și bunăstarea celor din jur. Acest scenariu nu este unul utopic, ci poate fi și realitate, totul depinde de tine. Chiar dacă vei fi în continuare dezamăgit de comportamentul anumitor oameni, cu cât propagi mai mult bine în jurul tău, cu atât șansele să-i influențezi și pe alții și să trăim cu toții într-o comunitate mai sudată și o lume mai bună sunt mai mari.

 

Solidaritate, grijă pentru celălalt, conviețuire armonioasă

16 mai a marcat ziua internațională pentru conviețuirea pașnică, tocmai pentru a promova pacea, toleranța, incluziunea, înțelegerea și solidaritatea în întreaga lume. Această zi ne amintește angajamentul țărilor lumii de a menţine pacea şi securitatea la nivel internaţional, prin dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi promovarea progresului social, a standardelor mai bune de viaţă, a drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale pentru toată lumea, indiferent de rasă, gen, limbă sau religie. 22 mai a însemnat ziua internațională a biodiversității, un semnal de alarmă cu privire la stoparea sau, cel puțin, încetinirea transformării mediului înconjurător, care este din ce în ce mai prielnic doar vieții omului, creând un dezechilibru în natură. Conservarea naturii și „predarea” ei într-o formă cât mai bună pentru generațiile viitoare, precum și responsabilitatea, empatia, protecția și promovarea respectului drepturilor umane pe care le încurajează aceste zile trebuie să existe în oricare alta. Aceste valori trebuie alimentate zilnic, cu atât mai mult astăzi, când ne confruntăm cu cea mai dificilă criză de după cel de-al doilea război mondial. COVID-19 și consecințele sale sociale și economice amenință menținerea bunăstării internaționale, ceea ce poate duce la o creștere a tulburărilor sociale.

Trebuie să acționăm – imediat și colectiv – pentru a construi un viitor pentru noi toți, unde să putem trăi împreună în armonie, civilizație, solidaritate. Când ne gândim la casă, majoritatea dintre noi avem reprezentarea apartamentului sau casei în care locuim. Însă adevărul este că există mai multe case în care locuim – propriul corp, apartamentul, comunitatea, planeta. Și pentru ca toate dintre aceste case să fie medii prielnice, datoria fiecăruia dintre noi este să fim schimbarea pe care vrem s-o vedem în lume.

 

O viață mai bună în comunitate

Am avut timp să ne obișnuim cu restricțiile Covid-19. Am avut timp să ne fie teamă, să ne confruntăm cu nesiguranțe și anxietăți. Astăzi ne aflăm în plin proces de vaccinare, însă tensiunea, ipohondria și fricile pot continua. Din fericire, există lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți starea și, implicit, impacta pozitiv comunitatea din care faci parte.

Ascultă muzică – Ascultă muzica preferată și lasă-te purtat de starea euforică în care te introduce. Muzica, în special cea clasică, predispune la relaxare, astfel că vei avea o experiență mai plăcută în autobuz, metrou, mașină sau pe bicicletă și ziua de luni va părea mai puțin înnorată, deși afară e soare. 😊

Arată-i empatie celui de lângă tine – Într-un secol al tehnologizării, suntem mai predispuși să scoatem telefoanele și să filmăm un eveniment tragic în loc să acționăm. Zâmbește mai des. Dacă o persoană plânge lângă tine în metrou, întreabă dacă poți ajuta cu ceva. Dacă cineva este agresiv cu tine, nu-i răspunde în același mod, pentru că lecțiile de bunătate sunt mai constructive și au șanse mai mari de a impacta. Toate aceste mici gesturi pot face o mare diferență în ceea ce privește modul în care vă simțiți cu toții – tu, persoana cu care interacționezi, oamenii care sunt martori ai interacțiunii voastre.

Menține-te în formă – Activitatea fizică este o modalitate excelentă de a depăși frustrările și de a elibera endorfine. Mai multe endorfine = mai multe șanse să fii bun cu tine și cu cei din jur.

Comunică – Omul este o ființă socială, iar măsurile de distanțare fizică impuse în ultimul an – deși necesare – au avut efecte negative pentru bunăstarea psihică. O bună condiție de sănătate implică atât sănătate fizică, cât și sănătate psihică, așa că asigură-te că ai parte de socializare și conexiuni profunde cu oamenii. Reîntâlnește-ți prietenii, participă la voluntariate, înscrie-te la cluburi dedicate hobby-urilor și pasiunilor tale.

Prețuiește și protejează sănătatea – Sănătatea este cel mai de preț lucru. Atunci când ai o simplă răceală, tot ce-ți dorești este să revii la starea de dinainte și să-ți recapeți forța fizică și pofta de viață. Imaginează-ți cum ar arăta scenariul în cazul unei boli serioase. Pandemia de coronavirus ne-a demonstrat că gesturi la îndemâna tuturor – purtarea măștii, dezinfectarea suprafețelor potențial contaminate și distanțarea fizică – pot contribui la prevenirea contractării virusului, atât de periculos și de imprevizibil. Și tocmai pentru că aceste gesturi mici pot preveni afecțiuni sau chiar salva vieți, continuarea lor și după ce pandemia se va termina este mai mult decât indicată. Creează-ți scutul de protecție cu responsabilitate, simț civic și cu ViruProtect STADA, spray-ul inovativ, cu administrare orofaringiană, care scade pericolul de infectare și de transmitere a virusurilor de răceală și gripă, inclusiv a celor pandemice.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.