logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Pregătește-ți sistemul imunitar pentru schimbarea anotimpurilor!

ViruProtect > ViruProtect  > Pregătește-ți sistemul imunitar pentru schimbarea anotimpurilor!

Pregătește-ți sistemul imunitar pentru schimbarea anotimpurilor!

Vara e pe sfârșite, iar perioada următoare ar putea veni cu temperaturi schimbătoare, ce pot duce la apariția răcelii sau gripei. Îți poți pregăti însă sistemul imunitar pentru trecerea la anotimpul răcoros, astfel încât să eviți îmbolnăvirea cu gripă sau răceală. Citește mai departe cum îți poți pregăti sistemul imunitar pentru schimbarea anotimpurilor!

1. Profită cât mai mult de soare

Vitamina D are un rol important în susținerea unui sistem imunitar puternic. Vitamina D se produce la nivelul pielii în urma expunerii la lumina soarelui, de aceea este important să profiți de vremea frumoasă. Cantitatea de vitamina D de care ai nevoie depinde de vârstă, arată National Institutes of Health. Majoritatea oamenilor obțin cantitatea necesară de vitamina D prin expunerea la soare, dar alții au nevoie de un supliment al acestei vitamine, care se recomandă de medicul specialist.

2. Mănâncă sănătos

Pentru ca sistemul tău imunitar să funcționeze corespunzător, are nevoie de o hrană adecvată. Încearcă să reduci alimentele rafinate și procesate și să incluzi în dieta ta cât mai multe alimente proaspete, nutritive și naturale, care îți vor fortifica sistemul imunitar.

3. Menține-te activ

Activitatea fizică regulată contribuie la sănătatea inimii, la scăderea tensiunii arteriale, la menținerea greutății, dar, în același timp, îți va fortifica și sistemul imunitar, astfel încât vei ține la distanță diferite probleme de sănătate. Potrivit Harvard Health Publications, exercițiile fizice efectuate în mod constant întăresc sistemul imunitar deoarece promovează o bună stare generală de sănătate.

Alte măsuri pe care le poți lua pentru sănătatea sistemului tău imunitar sunt:

  • Consumă alcool cu moderație
  • Odihnește-te suficient
  • Spală-te frecvent pe mâini și gătește corespunzător carnea, pentru a evita infectarea cu diferite virusuri
  • Încearcă să reduci stresul

Pentru a dezactiva virusurile de răceală și gripă, îți recomandăm spray-ul oral ViruProtect STADA, ce poate fi folosit de adulți și de copiii de peste 4 ani.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.