logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Spray-ul oral despre care ar vrea să știe orice ipohondru

ViruProtect > ViruProtect  > Spray-ul oral despre care ar vrea să știe orice ipohondru

Spray-ul oral despre care ar vrea să știe orice ipohondru

Bolile îi sperie pe foarte mulți oameni, tocmai de aceea, unii dintre ei apelează la numeroase metode pentru a ține la distanță virusurile care le amenință sănătatea. În timp ce unii merg la controale medicale periodic, alții caută soluții terapeutice pentru a nu se îmbolnăvi. Astfel, au fost create dispozitive medicale care pot să diminueze teama de boală. Spray-ul administrat pentru protecția impotriva virusurilor este o variantă eficientă atunci când vine vorba despre lupta cu acestea și, mai ales, cu teama declanșată de îmbolnăvire. Orice spray administrat împotriva virusurilor are rolul de a opri răspândirea acestora în organism. Tocmai de aceea, orice ipohondru ar vrea să știe care sunt beneficiile acestor produse.

Cum se manifestă ipohondria?

Frica de boală este o stare obsesivă și fără a avea o problemă medicală. Sunt și situații în care o problemă medicală minoră este interpretată ca fiind o boală greu de diagnosticat și tratat. Potrivit healthline.com, experții încă nu sunt siguri ce determină ipohondria, termenul științific atribuit fricii de boală, dar ei consideră că au descoperit câțiva factori. Unul dintre ei are legătură cu înțelegerea precară a corpului. De asemenea, astfel de probleme apar în cazul persoanelor care provin din familii în care s-a acordat o atenție exagerată sănătății. În copilărie, multe persoane ipohondre nu s-au confruntat cu probleme medicale serioase, tocmai de aceea, în viața de adult, ele privesc cu teamă faptul că ar putea avea probleme de sănătate.

Alte cauze ale ipohondriei ar putea fi:

  • O traumă
  • Diagnosticarea cu o boală serioasă care, în cele din urmă, nu s-a dovedit a fi gravă
  • Abuzurile din copilărie
  • Părinți care au suferit boli grave
  • Căutarea excesivă pe internet a informațiilor despre boli

Cum poți sta departe de virusuri

O igienă corespunzătoare este principala metodă prin care poți ține la distanță virusurile. Mâinile spălate cu apă și săpun ajută organismul să lupte împotriva microbilor care l-ar putea îmbolnăvi. De asemenea, pentru a ține la distanță virusurile, este de preferat ca în sezonul în care apar gripele și răcelile să evităm, pe cât posibil, aglomerația. Alimentația ne ajută la rândul său în lupta cu bolile. Un regim alimentar echilibrat, bogat în vitamine și nutrienți care susțin sistemul imunitar, poate fi un aliat eficient în lupta cu virusurile.

Recent au fost descoperite și spray-urile care ne pot proteja împotriva virusurilor. Rolul lor este acela de a împiedica virusurile să pătrundă în celule, să le infecteze, declanșând astfel boli. Există mai multe tipuri de astfel de spray-uri: spray pentru gât și spray oral. Indiferent de poarta de intrare, nasul sau gura, virusurile se instalează în gât sau coboară chiar spre bronhii și plămâni. De aceea este benefică dezactivarea lor în cavitatea bucală și în gât, înainte de a coborî spre căile respiratorii inferioare.

Spray-ul oral ce dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, un produs inovator

Dezvoltarea unui spray oral eficient este relativ nouă, tocmai de aceea, beneficiile acestor produse sunt mai puțin cunoscute. ViruProtect STADA este un spray inovator, care captează și dezactivează virusurile, împiedicându-le să intre în celulele organismului și să le infecteze.

Conține glicerol, care deshidratează virusurile și calmează mucoasele inflamate, și tripsină, substanță care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora. De asemenea, sprayul oral ViruProtect STADA creează o barieră ce protejează gâtul și cavitatea bucală, împiedicând astfel infectarea căilor aeriene inferioare.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.