logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Temperaturile scăzute. Cum ne pot afecta sănătatea?

ViruProtect > ViruProtect  > Temperaturile scăzute. Cum ne pot afecta sănătatea?

Temperaturile scăzute. Cum ne pot afecta sănătatea?

Temperaturile scăzute înregistrate în timpul iernii pot afecta sănătatea întregului organism. Sistemul osos, pielea și sistemul respirator sunt cele mai expuse riscului de a dezvolta afecțiuni din cauza temperaturilor scăzute care se înregistrează în timpul iernii. De asemenea, temperaturile scăzute antrenează circulația virusurilor de gripă și răceală. Prevenirea infecțiilor pe care acești germeni le pot provoca este necesară. O putem face printr-o alimentație bogată în vitamine și minerale care să ajute la întărirea sistemului imunitar. În acest articol îți vom explica ce trebuie să faci pentru sănătatea ta atunci când trebuie să ții piept temperaturilor scăzute de afară.

Modul în care temperaturile scăzute pot afecta sănătatea unei persoane

Temperaturile scăzute pot afecta sănătatea întregului organism. Potrivit Huffington Post, temperaturile scăzute pot face ca nasul să se înfunde. Totul din cauza faptului că nasul acționează pentru a încălzi aerul rece, iar în timpul acestui proces crește presiunea sanguină la nivelul nasului, iar din această cauză apare senzația de nas înfundat. Fenomenul poartă denumirea de rinită provocată de frig. De asemenea, temperaturile scăzute de afară are efecte și asupra oaselor și mușchilor, favorizând creșterea în intensitate a durerilor, mai ales în cazul persoanelor care suferă de boli ale articulațiilor. Frigul afectează și pielea, în special pe cea a feței. Temperaturile scăzute limitează capacitatea naturală a organismului de a hidrata tenul, iar din această cauză apare senzația de piele uscată, care se înroșește și se crapă.

Riscurile expunerii la temperaturile scăzute

Perioada rece, când se înregistrează temperaturi scăzute, antrenează circulația virusurilor de gripă și răceală. Astfel, dacă nu ne protejăm suficient putem să ne infectăm cu aceste microorganisme. De regulă, răceala trece în cel mult 7 zile. Deși simptomele gripei sunt oarecum identice cu cele ale răcelii, intensitatea cu care se manifestă este mai mare. De asemenea, gripa poate determina și apariția unor infecții bacteriene, pentru care este nevoie de administrarea unor tratamente cu antibiotice.

Cum ne putem proteja de frig?

Pentru a limita efectele temperaturilor scăzute asupra organismului trebuie să avem o alimentație sănătoasă care să ajute imunitatea să funcționeze corespunzător. Mișcarea poate avea, de asemenea, efecte asupra stimulării imunității. Exercițiile fizice antrenează circulația sângelui, în urma căreia crește producția de leucocite, celulele pe care corpul el folosește pentru a se apăra de acțiunea microorganismelor. Durerile de oase și articulații care apar în zilele friguroase de iarnă pot fi ameliorate dacă purtăm haine adecvate condițiilor meteorologice de afară. Totodată, suplimentele alimentare care susțin buna funcționare a oaselor și mușchilor pot ameliora simptomele de durere Pentru tenul afectat de temperaturile scăzute putem utiliza creme hidratante, care să ajute pielea să se regenereze. În ceea ce privește acțiunea virusurilor de gripă și răceală, spălatul des pe mâini și evitarea zonelor aglomerate pot reduce riscul de infectare. Spray-ul oral Viruprotect poate fi eficient în lupta cu virusurile de gripă și răceală. Datorită compoziției sale speciale, produsul blochează, dezactivează și protejează împotriva acțiunii acestor germeni.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.