logo

O INOVAȚIE ABSOLUTĂ

DEZACTIVEAZĂ CELE MAI FRECVENTE VIRUSURI DE RĂCEALĂ ȘI GRIPĂ!

Viața post vaccinare

ViruProtect > ViruProtect  > Viața post vaccinare

Viața post vaccinare

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, oamenii au reacționat cu teamă, anxietate, ipohondrie sau chiar depresie, întrucât este o situație fără precedent și care a impus mari modificări ale stilului de viață. Gândurile tuturor au fost îndreptate către o soluție care să le readucă viața la un nivel de normalitate. Acum, după ce a apărut vaccinul și populația la nivel mondial se află în plin proces de vaccinare împotriva Covid-19, cum va arăta „noul normal”? Rândurile următoare își propun să-ți ofere o perspectivă în ceea ce privește prevenția și protejarea sănătății ca stil de viață, chiar și după ce pandemia se va termina.

 

Vaccinul, un „cadou” complex

Se poate spune că vaccinul este un cadou complex. Îți poate da impresia că ești protejat, dar nu ar trebui să-ți dea impresia că ești liber să faci orice vrei. Faptul că ești imunizat înseamnă că ai acceptat cadoul, însă cadoul vine cu niște responsabilități atașate. Este un privilegiu să trăiești într-un oraș dezvoltat, dar este un fel de privilegiu care poartă cu sine o responsabilitate mare, o datorie care revine fiecăruia dintre noi de a face orașul un loc sigur. Pandemia de coronavirus este de așa natură încât alegerea personală a fiecăruia afectează binele general și domeniul public. Deci, atunci când spui „nu vreau să mă vaccinez, dar vreau dreptul să lucrez și să călătoresc”, expui riscului persoanele vulnerabile.

 

Prevenția ca atitudine

Chiar dacă ne aflăm în plin proces de vaccinare, trebuie să continuăm măsurile de precauție și să ne îmbunătățim constant înțelegerea vaccinului și a efectelor sale. În vreme ce vaccinul protejează împotriva contractării Covid-19, nu există încă dovezi în ceea ce privește utilizarea vaccinului la unele grupe de vârstă. De exemplu, situația nu este încă clară când vine vorba de utilizarea acestuia la copii. Astfel că, cel puțin deocamdată, aceste grupe de vârstă vor continua să fie expuse riscului de infecție, dar și să expună riscului alte persoane, putând transmite boala. Chiar dacă măsurile de restricție s-au relaxat, nu strică să continuăm măsurile de precauție, în special evitarea adunării în grupuri mari, igiena corespunzătoare a mâinilor și purtarea (cel puțin ocazională) a măștii.

În timp ce purtarea măștii a constituit un chin pentru unii dintre europeni și americani, în Japonia a devenit aproape o obișnuință. În decurs de peste 100 de ani, japonezii au înțeles că astfel își pot proteja sănătatea, familia, vecinii, dar și comunitatea, acceptând, de multe ori, să poarte masca de bună voie și nesiliți de autorități. Nu este o crimă să fii egoist, însă solidaritatea, empatia și grija pentru celălalt sunt valorile care construiesc o comunitate sănătoasă și civilizată. Este de înțeles că ți-a fost dor de libertatea de a-ți întâlni prietenii, de a zâmbi larg sau a purta ruj fără o mască pe față și este perfect normal să vrei să te bucuri de aceste libertăți „răpite.” Pe măsură ce intrăm în lunile mai calde, viața va începe să arate ca înainte de Covid-19: oameni populând plajele, destinațiile turistice, terasele și restaurantele. Însă adoptarea în continuare a gesturilor mici, cum ar fi purtarea măștii atunci când ești răcit, spălarea frecventă a mâinilor, strănutul în batistă și dezinfectarea barelor și mânerelor atunci când ești în transportul public constituie un pas mare pentru omenire, reducând șansele de îmbolnăvire, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Fii sociabil, fii optimist și deschis, fii în echilibru cu tine, dar fă toate astea cu un scut de protecție împotriva virusurilor și bacteriilor.  La completarea acestui scut de protecție poate contribui și ViruProtect STADA, spray-ul inovativ, cu administrare orofaringiană, care dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus. Deoarece dezactivează virusurile care pot fi deja pe membrana mucoasă și, prin urmare, le împiedică să intre în celule, ViruProtect STADA este ideal de utilizat în cazul expunerii la virusuri, când există un risc acut de infecție: în transportul public, la serviciu, în familie sau în grupul de prieteni. Administrat de la primele semne de răceală sau gripă, scade încărcătura virală, grăbind vindecarea.

În cazul nefericit în care un membru al familiei este bolnav, se întâmplă foarte des ca toate persoanele apropiate cu care interacționează să se îmbolnăvească.

Dacă te afli într-un loc în care este o aglomerație mare de oameni, cum ar fi transportul public, școli, grădinițe sau magazine, riscul de a fi infectat cu un virus crește considerabil. ViruProtect Stada poate dezactiva virusurile care se află pe membrana mucoasă și, prin urmare, le poate opri să pătrundă în sistemul tău și să se înmulțească.

Biroul, școala, sau grădinița sunt locuri închise, cu spațiu restrâns. Este recomandat să te protejezi atât pe tine cât și pe cei din jur.

Este util în cadrul activităților sociale: mers la restaurant, bar sau orice alte evenimente cu mai mulți oameni, atunci când este recomandat să iei măsuri de prevenție.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.

În anumite situații riscul de a lua o răceală este ridicat. ViruProtect te ajută.